Νικητές Prix de Beauté 2021: Περιποίηση προσώπου - Prix de Beaute

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Τα Prix de Beauté γιόρτασαν 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21. Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beauté 2021 ανακοινώθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Επιλεκτική Περιποίηση Προσώπου.

Χρυσό Βραβείο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, Estée Lauder

Νο1 νυχτερινός ορός της μάρκας µε κατοχυρωµένο δίπλωµα ευρεσιτεχνίας έως το 2033 και εξελιγµένη σύνθεση. Πρωτοποριακή τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, που βασίζεται στην έρευνα πάνω στην επιστήµη της Επιγενετικής. Για πρώτη φορά, βοηθάει την επιδερµίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική της επανόρθωση και να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου. Αποτέλεσµα: μείωση της εµφάνισης πολλαπλών σηµαδιών γήρανσης. Oil-free σύνθεση χωρίς ορυκτά έλαια που δεν δηµιουργεί µαύρα στίγµατα και δεν φράζει τους πόρους. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρµατος.

Αργυρό βραβείο Σειρά Vital Perfection, Shiseido

Σειρά περιποίησης για σύσφιγξη και λάµψη, για γυναίκες 40 ετών και άνω. Τεχνολογία ReNeura++™ και σύµπλεγµα kurenai-trulift που αφυπνίζει την επιδερµίδα να αντιµετωπίσει τα ορατά σηµάδια γήρανσης: απώλεια ελαστικότητας, ρυτίδες, σκούρες κηλίδες. Η σειρά αποτελείται από Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, Uplifting and Firming Cream Enriched, κρέµα ηµέρας, λεπτόρρευστη emulsion, Overnight Firming Treatment. Την οικογένεια συµπληρώνουν τρεις συνθέσεις που στοχεύουν στα σηµάδια γήρανσης και στο κάτω τµήµα του προσώπου. WrinkleSpot Treatment που βελτιώνει την όψη έντονων ρυτίδων, LiftDefine Radiance Serum που επαναφέρει φωτεινότητα και συσφίγγει πρόσωπο-λαιµό. LiftDefine Radiance Face Mask που προσφέρει τόνωση στο περίγραµµα του προσώπου.

Χάλκινο βραβείο Moisture Surge™ 100-HourAuto-Replenishing Hydrator, Clinique

 

Οil-free ενυδατική gel-κρέµα µε ενισχυµένη σύνθεση. Παρέχει εκατό ώρες ενυδάτωσης που εισχωρεί σε πάνω από δέκα στιβάδες για «γεµάτη», λαµπερή επιδερµίδα. Σύνθεση µε τεχνολογία αυτο-αναπλήρωσης που βοηθά την επιδερµίδα να ενυδατώνεται µόνη της. Επιπλέον, ενυδατικά συστατικά που συγκρατούν την υγρασία και ενισχύουν την ενυδάτωση σε επιφάνεια και βάθος: αποκλειστικό bio-ferment αλόης (εκχύλισµα αλόης σε µορφή πούδρας, γαλακτοβάκιλλος, ενεργό νερό αλόης), υαλουρονικό οξύ, πολυµερές moisture holding super matrix, τρεχαλόζη και σορβιτόλη.